Σίσσυ Χρηστίδου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow – Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Στην εκπομπή ”Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ρωτήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα social media και τα σχόλια που είχε κάνει για την ίδια στο παρελθόν.

”Έλεγα πως ο Δημήτρης δε θέλω να με αντιπαθεί”

“Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί” ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω βγει ραντεβού μέσα από τα social media. Το αποφεύγω αλλά επειδή είναι έτσι και η ζωή έτυχε. Τρεις φορές έχω βγει με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρό θέμα με τα φίλτρα. Δεν λέω ότι ήταν πιο ωραίο ή άσχημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που μιλούσα. Η εικόνα εννοώ. Κάθισα, μιλήσαμε, από μια φορά βγήκα με την καθεμία» αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια” αποκρίθηκε από τη μεριά τσου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.