Εκτός ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς – Αποκαλύψεις για το μέλλον του παρουσιαστή

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι εξελίξεις της επικαιρότητας δεν δίνουν πια στον παρουσιαστή τα νούμερα που περίμενε  και αυτός και το κανάλι.

Το θέμα μάλιστα γίνεται συχνά αντικείμενο σχολιασμού στην εκπομπή με το γνωστό πάντα χιούμορ του Νίκου Μουτσινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα ο παρουσιαστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του στο τέλος της χρονιάς και θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν ξεκινήσει να δείχνουν ενδιαφέρον «μνηστήρες» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του, οι συζητήσεις για το νέο του τηλεοπτικό βήμα φαίνεται πως έχουν ήδη αρχίσει, αφού το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ θεωρείται δεδομένο. Οι δύο πλευρές θεωρούν πως ό,τι είχε να δώσει τόσο η εκπομπή όσο και ο παρουσιαστής σε αυτή την ώρα και στο συγκεκριμένο κανάλι το έχει δώσει.

Κάποιοι τον θέλουν να επιστρέφει με ανανεωμένη όμως εκπομπή στα γνώριμα λημέρια της μεσημεριανής ζώνης σε άλλο κανάλι.

Υπάρχει όμως και η σκέψη ο παρουσιαστής να δοκιμαστεί σε κάτι βραδινό, που στο παρελθόν είχε ξανακάνει.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση» είπε.

«Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη. Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια» συμπλήρωσε.