Δημιουργική Πρωτοβουλία: Παρουσίαση 5 ακόμα υποψηφίων για το Δήμο Καλαμάτας

“Βρισκόμαστε 96 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», έχει ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωση πλειάδας υποψηφίων του συνδυασμού μας. Η σημερινή παρουσίαση είναι η πρώτη μετά το πέρας των Εθνικών εκλογών ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές, ομαδικές ή ατομικές”, επισήμανε στην έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας”, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» σταδιακά μεγαλώνει, σταθερά ενισχύεται και δυναμικά προχωρά. Για εμάς η συμμετοχή ανθρώπων με όραμα, με ιδέες, με όρεξη να προσφέρουν, με παρουσία στις δράσεις της πόλης μας, με επαγγελματική δραστηριότητα αποτελεί την επιτυχία του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές”, συμπλήρωσε λίγο πριν προχωρήσει στην παρουσίαση ακόμα 5 υποψηφίων για την Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι:

Αθανασοπούλου Νίκη

Η Νίκη είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ως αθλήτρια του Ταε Κβον Ντο ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχει διακριθεί και έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, καταλαμβάνοντας τις μέγιστες διακρίσεις στο άθλημα αυτό.
Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Καλογερόπουλο, ποδοσφαιριστή της Μαύρης Θύελλας και του Μεσσηνιακού, με τον οποίον έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Μπάμπαλη Αικατερίνη

Η Κατερίνα είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία στα παιδαγωγικά και την Αγγλική Γλώσσα.
Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Palso) τις τελευταίες 4 τριετίες και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.
Από το έτος 2019 έχει εκλεγεί και είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινότητας Καλαμάτας.
Είναι μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Ταβουλάρη.

Ράμμου Φρειδερίκη

Η Φρειδερίκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Υδροπονία από το Πανεπιστήμιο του Αννόβερο της Γερμανίας.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια Οικογενειακής Επιχείρησης με αντικείμενο την ζαχαροπλαστική, πάνω από δέκα έτη. Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις του Συλλόγου Διαβητικών Μεσσηνίας και σε δράσεις του φορέα Χαμόγελο του Παιδιού.

Χαχής Ευάγγελος

Ο Βαγγέλης είναι απόφοιτος σχολής Νοσηλευτικής.
Εργάζεται στο τμήμα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων.
Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καλαμάτας.
Είναι Ιδρυτικό μέλος και Ταμίας του πολιτιστικού συλλόγου «οι Φίλοι της Παράδοσης», ενώ παράλληλα είναι ερασιτέχνης ηθοποιός πάνω από 20 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και ερασιτεχνικών σχημάτων.

Χριστοπούλου Ευσταθία

Η Έφη είναι απόφοιτος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς έχει αποφοιτήσει από το Δημόσιο ΙΕΚ Νοσηλευτικής και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996, ενώ σήμερα υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ως Υπαξιωματικός.
Ως άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη – Πέτρο Κουμούνδρο και μητέρα τεσσάρων παιδιών.