Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Ασπροχώματος – Μεσσήνης

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν από αύριο επί της 82ης εθνικής οδού, από τον κόμβο του Ασπροχώματος έως και τη γέφυρα του ποταμού Άρι.

Τα μέτρα είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας υπεραστικών οδών Μεσσηνίας» και συγκεκριμένα για να γίνουν ασφαλτικές εργασίες  σε μήκος 700 μέτρων.

Οι ρυθμίσεις

Για το λόγο αυτό, θα ισχύσουν οι έξης ρυθμίσεις:

-Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, επί της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου  από Χ.Θ. 0+000 (κόμβος Ασπροχώματος) έως Χ.Θ. 0+700 (γέφυρα ποταμού Άρι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλο

-Η κυκλοφορία προερχόμενων οχημάτων από Καλαμάτα (στην κατεύθυνση προς Πύλο) θα διεξάγεται μέσω της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας, στον κόμβο Θουρίας θα εισέρχονται αριστερά στην Ενωτική Α7 ΕΟ7-ΕΟ82 και θα καταλήγουν στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου (πλησίον Αερολιμένα).

-Τα προερχόμενα οχήματα επί της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας (κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύλο), στον κόμβο Θουρίας θα εισέρχονται δεξιά  στην Ενωτική Α7 ΕΟ7-ΕΟ82 και θα καταλήγουν στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου (πλησίον Αερολιμένα).

-Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας, καθώς και επί της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτας, θα διεξάγεται κανονικά.       

Η  ανάδοχος εταιρεία «Κοινοπραξία Κορινθιακή Τεχνική Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε. & Δομησις Α.Ε.» υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετήσει και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση,  καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.   

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από αύριο μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουλίου και κατά τις ώρες από 8.00 έως 19.00.