Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2: Πέρασε σαν θύελλα από το Ρέντη με υπογραφή Πασά!!!

Η Καλαμάτα νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ 2-0 χάρη στα γκολ του Γιάννη Πασά στο 50′ και το 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έκανε το δύο στα δύο στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα 2-0 στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Γιάννης Πάσας. Σε αυτό το παιχνίδι το οποίο έγινε υπό το βλέμμα του Μίτσελ, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ο Ντορόν Λάιντνερ και ο Παϊτίμ Κασάμι.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αρχικά στο 20ο λεπτό ο Κωστή βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά ανάγκασε τον Ταΐρη να απομακρύνει με κεφαλιά.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ”Μαύρη Θύελλα” να παίρνει αιφνιδιαστικά κεφάλι στο σκορ με τον Πασά στο 50ο λεπτό, ο επιθετικός των μελανολεύκων εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, πείρε το ριμπάουντ από την ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τον Νίκα και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ετσι, μετά τον Ηρόδοτο ο 31χρονος επιθετικός βρίσκει δίχτυα σε δεύτερο σερί ματς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι με την Βέροια είχε σε 36 αγώνες 25 γκολ!

Το άσχημο νέο είναι πως ο Κασάμι τραυματίστηκε στο 60′ και μένει να δούμε το κατά πόσο είναι σοβαρό το πρόβλημα που υπέστη. Το ματς ήταν κακό ως το τέλος. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να απειλήσουν ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του σκορ.

Στο 85′, δε, ο Καλογερόπουλος έκανε δύο λάθη στην ίδια φάση, ανατρέποντας τον Αρναρέλλη εντός περιοχής. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Πασάς, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τη «Μαύρη Θύελλα». Στις καθυστερήσεις ένα δυνατό σουτ του Νταμπό ήταν εύκολο να απομακρυνθεί από τον Ταΐρη.

Κυνική εμφάνιση -που χρειάζονται όσες ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό- από την ψυχωμένη Καλαμάτα, η οποία «δίπλωσε» τις νίκες της και δείχνει πολύ δυνατή φέτος. Να σημειωθεί πως στο γήπεδο, προκειμένου να δουν το παιχνίδι, ήταν οι Μίτσελ-Ανιγκό, ενώ έπαιξαν βασικοί για τον Ολυμπιακό Β’ οι Κασάμι -που φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα- και Λάιντνερ.

Η Καλαμάτα συνεχίζει με το απόλυτο (2/2) στο πρωτάθλημα έχοντας 6 βαθμούς. O Ολυμπιακός Β’ μένει στον έναν βαθμό μετά το 1-1 στην Επισκοπή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό. Ο Αρναρέλλης κόπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή και ο Πασάς από τα 11 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70? Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Τα highlights του παιχνιδιού:
Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του της δεύτερης αγωνιστικής του Β’ ομίλου

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2

ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Ηρόδοτος – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΑΟ Ρουφ

Παναχαϊκή – Επισκοπή

Κηφισιά – Αιγάλεω

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Προοδευτική – Athens Kallithea

Ρεπό: Χανιά