Βασιλόπουλος: Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε γειτονιές και επιχειρήσεις της πόλης

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με τους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας να στέλνουν μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή για τον συνδυασμό της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο. 

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, είχε συναντήσεις με κατοίκους των Κοινοτήτων Βέργας, Μ. Μαντίνειας, Σπερχογείας και Λαιίκων. 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφτηκε επιχειρήσεις της πόλης και συνομίλησε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Απόψε και ώρα 20:30, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος θα βρεθεί στη γειτονιά της Ράχης (Μπαρνασά). 

Κατά τις επισκέψεις – συναντήσεις, γίνεται αναφορά στο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», το οποίο περιλαμβάνει 133 νέα έργα και δράσεις, 5+1 εμβληματικά έργα για το Δήμο και 10+1 έργα και πρωτοβουλίες που αφορούν το σύνολο των Κοινοτήτων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00, είναι προγραμματισμένη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάση Βασιλόπουλου. Η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση – ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατείας Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θα μιλήσει για το αύριο του Δήμου Καλαμάτας.