Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα playoffs των Champions, Europa και Conference League

Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός έμαθαν τους πιθανούς τους αντιπάλους στα playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.Τα μονοπάτια των τριών ελληνικών εκπροσώπων αναλυτικά.

Η καρδιά της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού χτυπούσε στη Νιόν για τις κληρώσεις των playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το μονοπάτι της ΑΕΚ

Ξεκινώντας από την Ένωση, η ομάδα του Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στα playoffs του Champions League, αν αποκλείσει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αμβέρσα στις 22/23 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει στην OPAP Arena μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29/30 Αυγούστου. Εάν δεν περάσει το εμπόδιο της κροατικής ομάδας, τότε στα playoffs του Europa League θα κοντραριστεί με την ηττημένη του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην OPAP Arena στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στην έδρα της αντιπάλου.

Το μονοπάτι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον πιθανό αντίπαλο στα playoffs του Champions League, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας (Πορτογαλία ή Σερβία) στις 22/23 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει στην Αθήνα μια εβδομάδα μετά, στις 29/30 Αυγούστου.

Εάν το τριφύλλι δεν περάσει το εμπόδιο των Μασσαλών τότε θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Το μονοπάτι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλείσει την Γκενκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, τότε θα αναμετρηθεί με τη σερβική Τσουκαρίτσκι στα playoffs.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στη Σερβία.

Εάν, οι Πειραιώτες αποκλειστούν από την Γκενκ, τότε στα playoffs του Conference League θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ – Όσιγεκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Φάληρο στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα,