Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη εφόσον προκριθούν στα playoffs του Conference League

Με τον νικητή του Ρόζενμποργκ-Χαρτς κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ και με τον νικητή του Μπεσίκτας-Νέφτσι Μπακού ο Άρης για τα playoffs του Conference League, αν προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Δύσκολο το έργο για ΠΑΟΚ και Άρη στα playoffs του Conference League εφόσον τα καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αν τελικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία δεν θα είναι… καταδικασμένος όσον αφορά την πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης αφού θα βρει στον δρόμο του τον νικητή του ζευγαριού της νορβηγικής Ρόζενμποργκ κόντρα στην Χαρτς από τη Σκωτία.

Από την άλλη ο Άρης αν καταφέρει να υπερβεί το εμπόδιο της ουκρανικής Ντιναμό Κιέβου, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, αφού στα playoffs του Conference League θα πρέπει να αποκλείσει τον νικητή του ζευγαριού της τουρκικής Μπεσίκτας κόντρα στη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν.

Με δεδομένη την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο, για τον ΠΑΟΚ το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου με τη ρεβάνς της Τούμπας μια εβδομάδα αργότερα, την ώρα που ο Άρης θα δώσει το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη ρεβάνς εντός έδρας στις ίδιες ημερομηνίες.