Φουλ στους κοιλιακούς η οικογένεια Ζιντάν – Viral η φωτογραφία τους

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μπορεί να έχει αποσυρθεί από το γήπεδο ως ποδοσφαιριστής αλλά συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα του ως προπονητής.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η οικογένεια του. Ο αποκαλούμενος ως «Ζιζού», είναι παντρεμένος με την Βερονίκ Φερνάντεθ και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, όλα αγόρια.

Ο  Ζινεντίν Ζιντάν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την οικογένεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά μια οικογενειακή φωτογραφία του ποδοσφαιριστή έμελλε να γίνει viral. Αιτία; Οι κοιλιακοί που έχουν όλοι στην οικογένεια.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τους γιους τους και τα σκυλάκια τους. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ντυμένα με μαγιό ενώ ο 50χρονος προπονητής έγραψε στη λεζάντα: «Πρώτα η οικογένεια».

Η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέσως, 600.000 likes ανάμεσα στα οποία ήταν του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα σχόλιο με τρεις καρδιές. Η φωτογραφία έγινε viral τρελαίνοντας τους πάντες με τους κοιλιακούς όλης της οικογένειας.