Υπογράφει έως το 2028 ο Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό παρουσιάζουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαστόν Ερνάντες σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής. Και ενώ οι Ερυθρόλευκοι κατά την προσφιλή τους τακτική δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό;

Ο τρόπος που επιβεβαίωσαν τη μεταγραφή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι έχει ενδιαφέρον.

    Τι ακριβώς συνέβη; Ο Ερνάντες αρνήθηκε να προπονηθεί με την Σαν Λορέντζο το πρωί της Τρίτης διότι λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος, πήρε μήνυμα από τον ατζέντη του ότι το deal έκλεισε.

    Κάπως έτσι πήρε τα πράγματα του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

    Έτσι με τον ίδιο να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, οι συμπατριώτες του φέρνουν στο προσκήνιο τα οικονομικά δεδομένα πίσω από την συγκεκριμένη μεταγραφή και ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αναμένεται ίσως και αύριο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στους Ερυθρόλευκους.

    Η συμφωνία Ολυμπιακού- Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες

    Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί σε 30 ματς με τους Πειραιώτες, η Σαν Λορέντσο θα πάρει μπόνους 300 χιλ. ευρώ, ποσό το οποίο θα εισπράξει ξανά, αν ο Ερνάντες φτάσει τις 80 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα».

    Eπιπλέον ο σύλλογος της Αργεντινής, κρατά το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη και σε περίπτωση που αυτός πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Σαν Λορέντσο εισπράττει 1 εκατ. ευρώ.

    Τέλος για να δοθεί δανεικός η να μπει στο «σφυρί» για πώληση χρειάζεται και η εξουσιοδότηση από τους Αργεντίνους.

    Ο Αργεντίνος στόπερ και εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντσο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που λάμβαναν χώρα μεταξύ τους εδώ και καιρό και πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

    Μάλιστα, ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Αγκουστίν Μούτσου, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αφού έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter όλες τις λεπτομέρειες του deal.

    Επιπλέον, σε περίπτωση που παραχωρηθεί στην Νότιγχαμ, η ομάδα της Αργεντινής θα βάλει στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν το δικαίωμα πώλησης ή δανεισμού του χωρίς να έχουν εξουσιοδότηση από την Σαν Λορέντσο.