Τσιμίκας: Έκανε τατουάζ την κορυφαία στιγμή της καριέρας του (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει αρκετά τατουάζ στο κορμί του και έκανε και ένα ακόμη, με την κορυφαία στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Λίβερπουλ, την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έχοντας γίνει βασικός στη Λίβερπουλ, μετά τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον, ο Κώστας Τσιμίκας περνάει την καλύτερη περίοδό του στην ομάδα, αλλά φυσικά η στιγμή που με δικό του πέναλτι η ομάδα έφθασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, παραμένει αξεπέραστη.

Στις 22 Μάϊο του 2022 ο Κώστας Τσιμίκας έγινε ήρωας για ένα… απόγευμα για τη Λίβερπουλ. 

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στους «κόκκινους» ήταν στον τελικό του FA Cup. Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να μένουν για ακόμα μια φορά στην ισοπαλία με σκορ 0-0. Το γεγονός αυτό οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση και στη συνέχεια στη διαδικασία των πέναλτι. 

Εκεί με τη συμπλήρωση των δέκα εκτελέσεων, οι δύο ομάδες ήταν εκ νέου ισόπαλες και έτσι ο τίτλος θα κρινόταν ουσιαστικά στον «ξαφνικό θάνατο». Χακίμ Ζίγιετς και Ντιόγκο Ζότα ευστόχησαν όμως ο Μέισον Μάουντ νικήθηκε από τον Άλισον και έτσι η Λίβερπουλ είχε μια μοναδική ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο. Ο κλήρος έπεσε στον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν λάθεψε και έτσι οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το 8ο FA Cup της ιστορίας τους και το πρώτο μετά από 16 χρόνια.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Λονδίνο και χάρισε την κούπα στους Reds

Ο Τσιμίκας προφανώς και θα θυμάται πάντα τη στιγμή αυτή όμως ήθελε να την έχει για πάντα χαραγμένη πάνω του όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram, ο tattoo artist. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Έλληνας μπακ την «χτύπησε» σε τατουάζ. Ο τίτλος αυτού είναι «Ο Τσιμίκας φέρνει πίσω τον τίτλο». Ο tattoo artist ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο από το τατουάζ και μάλιστα σε αυτό φαίνεται και η στιγμή όπου ο Τσιμίκας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Σίγουρα αυτή είναι η στιγμή της καριέρας του και επειδή αγαπάει τα τατουάζ θέλησε να την έχει εκτός από το μυαλό του και στο σώμα του. 

Αποφάσισε την κάνει τατουάζ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.