Τσέλσι: Εγκατέστησε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Στάνφορντ Μπριτζ (vid)

Έως τώρα στα αγγλικά γήπεδα υπήρχαν οι καλύτερες σουίτες τώρα υπάρχουν και δωμάτια ξενοδοχείων! Η Τσέλσι στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της με τα ξενοδοχεία Hilton αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο στην εξέδρα του Στάνφορντ Μπριτζ, του ιστορικού γηπέδου της. 

Το δωμάτιο εγκαταστήθηκε στο γήπεδο στον αγώνα της Σούπερ Λιγκ γυναικών ανάμεσα στην Τσέλσι και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα παραμείνει και στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας στην Premier League. 

To δωμάτιο διαθέτει κρεβάτι, τηλεόραση, πολλά μπουρνούζια με την φίρμα των ξενοδοχείων και από εκεί είδε το παιχνίδι, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, η Τζόρτζια Τόφολο, η οποία είναι ηθοποιός και έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά ριάλιτι «Made In Chelsea». 

Οι οπαδοί της Τσέλσι αντέδρασαν έντονα σε αυτη την κίνηση αφού το συγκεκριμένο κομμάτι της βόρειας εξέδρας έχει το όνομα του Μάθιου Χάρντινγκ, ο οποίος είχε χρηματοδοτήσει μεταξύ άλλων και την κατασκευή της. 

Ο Μάθιου Χάρντινγκ που ήταν και χρηματοδότης του Εργατικού Κόμματος είχε χάσει τη ζωή του στις 22/10/1996 όταν επέστρεφε με το ελικόπτερο από το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπόλτον για το Λιγκ Καπ. 

Το ελικόπτερό του συνετρίβη κοντά στο Τσεσάιρ και μαζί με τον 42χρονο  επιχειρηματία σκοτώθηκε ο πιλότος και ακόμη τρεις επιβάτες. Ο Χάρντινγκ είναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο για τους οπαδούς της Τσέλσι και δεν συγχωρούν το νέο αφεντικό της ομάδας, τον Τομ Μποέλι, για το δωμάτιο που εγκατέστησε στην κερκίδα του.