Το Poseidon Ocean View υποδέχεται τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή το βράδυ στην παραλία της Καλαμάτας

Είναι ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός της πόλης.

Το Poseidon Ocean View στην παραλία της Καλαμάτας ξεχωρίζει για τις υπέροχες γεύσεις, την άριστη ποιότητα των υλικών και το πραγματικά, εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου chef της Αμερικής Δημήτρη Πυλιώτη.

Τα τελευταία χρόνια ο Μεσσήνιος chef ορμώμενος εκ Μαϊάμι έχει επενδύσει στη γενέτειρά του, ανεβάζοντας τον πήχη, πολύ ψηλά.

Μεταφέρει την μοναδικότητα της μεσσηνιακής κουζίνας και τις γεύσεις της στα δημιουργικά πιάτα των εστιατορίων του μυώντας τους επισκέπτες στην αυθεντική ελληνική γαστρονομία!
Στο εστιατόριο της οδού Ναυαρίνου 119 με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το μοναδικό περιβάλλον, συχνά, είναι και τα μουσικά events που προσδίδουν κάτι διαφορετικό στην απόλαυση, η οποία συνδυάζεται άριστα με τη διασκέδαση.

Σ’ αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 6 Αυγούστου από τις 10 το βράδυ, το Poseidon Ocean View  υποδέχεται τον αγαπημένο του κοινού Θέμη Γεωργαντά. Τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, DJ, παρουσιαστή και δημοσιογράφο, ο οποίος ξέρει καλά τα μονοπάτια της διασκέδασης και υπόσχεται στιγμές μοναδικές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο εστιατόριο της πόλης.

Απολαύστε εξαιρετικό gnocchi θαλασσινών με μελάνι σουπιάς, βούτυρο αχινού, μύδια, πορφύρες, χτένια και αρμυρίκια. Σημειώστε ότι το gnocchi είναι φτιαγμένο από πατάτας Μεσσηνίας.

Συνοδεύστε το ιδανικά με λευκό κρασί που θα επιλέξετε από την πλούσια wine list.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721025590