Το CAS δικαίωσε τον Ολυμπιακό και του έδωσε πίσω τον ένα βαθμό της ποινής από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Με απόφαση του CAS ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί λόγω του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. 

O Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με μηδενισμό στο ματς της 22ης Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και του είχε αφαιρεθεί ένας βαθμός. Πλέον το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αποφάσισε να του επιστραφεί ο βαθμός αλλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ πάει στους πράσινους. 

Η ομάδα της Αθήνας παίρνει οριστικά τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα που διακόπηκε λόγω ρίψης κροτίδας στον Χουάνκαρ και εκείνη του Πειραιά βάζει στο σακούλι της έναν κάτι που σημαίνει ότι φτάνει στους 54. 

Πλέον η διαφορά του Ολυμπιακού από την κορυφή και την ΑΕΚ μειώθηκε στους 4, από τον ΠΑΟΚ στους 3 και από τον Παναθηναϊκό στον ένα. 

Η νέα βαθμολογία 

1. ΑΕΚ 58 
2. ΠΑΟΚ 57 
3. Παναθηναϊκός 55 
4. Ολυμπιακός 54 

«Δικαίωση για τον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφαση και φυσικά για την προσφυγή τους στο CAS. Τονίζουν δε ότι αυτή η απόφαση είναι μια νίκη για τον σύλλογο που δείχνει και τα κενά στις αποφάσεις που πάρθηκαν για τον αγώνα στην Ελλάδα. 

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή είναι η τελευταία αγωνιστική πριν από τα πλέι οφ και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην κατάταξη των ομάδων. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Κυριακή 3 Μαρτίου

19:30 Άρης – ΑΕΚ
19:30 Κηφισιά – Παναιτωλικός 19:30 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
19:30 Ολυμπιακός – Βόλος
19:30 Πανσερραϊκός – Αστέρας
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
19:30 Λαμία – ΠΑΟΚ