Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο Κάτιας Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά θα σας αφήσει άφωνους κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα!

Ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της οικογένειας του, η οποία απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές προ τριών σχεδόν μηνών. Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες μας έδειξαν και το οικογενειακό αμάξι το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Το αγαπημένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και προσπαθεί συνέχεια να βρίσκει αφορμές για μία νέα εξόρμηση.

Ο Σάκης Ρουβάς, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η οικογένειά του ήταν έτοιμη να ξεκινήσει για ακόμα μία απόδραση. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία κατά την οποία φορτώνει το αμάξι μαζί με τα 4 παιδιά του και φαίνεται πως ούτε αυτό δεν τους φτάνει για να χωρέσουν, πρόβλημα που άλλωστε αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια!

Ό,τι θέλαμε να μάθουμε για την σχέση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη υπάρχει τώρα σε ένα βίντεο!

Ο σούπερ σταρ και η πανέμορφη γυναίκα του δέχτηκαν την πρόκληση των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους. Το ζευγάρι απάντησε κυριολεκτικά σε όλα σε απολαυστικό βίντεο και έκανε αποκαλύψεις για τον κοινό τους βίο. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό ζειμπέκικο του Σάκη Ρουβά.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή…

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

@sakisrouvas Couple questions time…#fy #fyp #viral #trending #couple #challenges #foryoupage ♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen • San Francisco

Πηγή: Athensmagazine.gr