Την Παρασκευή η παρουσίαση της υποψηφιότητας Πτωχού με Μητσοτάκη και Σαμαρά στη Μεσσήνη

Για την προσεχή Παρασκευή ορίστηκε τελικά η εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μια εβδομάδα μετατέθηκε η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ήταν εύλογο να συμβεί λόγω των έκτακτων συνθηκών και της μάχης με τα πύρινα μέτωπα που ήταν και είναι στο επίκεντρο.

Τελικά αυτή με βάση τον προγραμματισμό και την ενημέρωση που έχει υπάρξει θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 18:00 στο δημαρχείο της Μεσσήνης, έναν χώρο που έχει όπως έχουμε επισημάνει και σημειολογικό περιεχόμενο. Παρόντες στο επίσημο ξεκίνημα του Δ. Πτωχού -μια και ο προγραμματισμός του ήδη τρέχει σε πολλά επίπεδα από την πρώτη στιγμή- θα είναι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημαρχείο Μεσσήνης. Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσίαση Δημήτρη Πτωχού ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ήταν αρχικά προγραμματισμένη την προηγούμενη εβδομάδα, όμως λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα αναβλήθηκε.