Τέλος ο Λιονέλ Μέσι την Παρί Σεν Ζερμέν – Αλ Χιλάλ, Ιντερ Μαϊάμι και Μπαρτσελόνα δίνουν μάχη για τον αποκτήσουν

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Κλερμόν το Σάββατο, όπως δήλωσε ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ την Πέμπτη.

“Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στο Parc des Princes και ελπίζω ότι θα τύχει της πιο θερμής υποδοχής”, δήλωσε ο Γκαλτιέ στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.

Ο Μέσι, ο οποίος έχει 21 γκολ και 20 ασίστ με την PSG σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, μετακόμισε στη γαλλική πρωτεύουσα από την Μπαρτσελόνα το 2021 με διετές συμβόλαιο.

“Φέτος, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, ήταν πάντα διαθέσιμος. Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται κανένα από τα σχόλια ή τις επικρίσεις εναντίον του”, δήλωσε ο Γκαλτιέ.

“Ήταν πάντα εκεί για την ομάδα. Ήταν μεγάλο προνόμιο να τον συνοδεύω καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν”.

Το μέλλον του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο πολλών εικασιών, με μια πηγή κοντά στον αρχηγό της Αργεντινής να δηλώνει στο Reuters ότι έχει λάβει επίσημη πρόταση να ενταχθεί στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ, την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, εδώ και καιρό έχουν υπάρξει φήμες ότι και η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω στο “σπίτι” του τον Μέσι, μία κίνηση που σίγουρα θα ικανοποιούσε τους απανταχού ρομαντικούς της “στρογγυλής θεάς”, καθώς εκεί μεγαλούργησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Όπως αναφέρει το Novasports.gr, με βάση ρεπορτάζ της “Equipe” Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι θα συνεργαστούν για να μην αποκτήσει η Αλ Χιλάλ τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Η ομάδα της Μέσης Ανατολής προσφέρει “χρυσάφι” στα πόδια του Μέσι. Η προσφορά της Αλ Χιλάλ είναι “αστρονομική” με συμβόλαιο 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως ο πατέρας του 35χρονου και ατζέντης του, Χόρχε Μέσι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συνάψει συμφωνία ο γιος του με τον οποιονδήποτε. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι εξετάζει την πιθανότητα ο σταρ της Αργεντινής να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να παραχωρηθεί ως δανεικός στους Ισπανούς. Βέβαια στην πατρίδα του Μέσι, ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα περί δανεισμού στην Μπαρτσελόνα.

Με πληροφορίες από Reuters