Συνεχίζουν την συνεργασία τους Aegean και TUI France για τα τρία επόμενα χρόνια

Νέα αποκλειστική συνεργασία για τα επόμενα 3 χρόνια υπέγραψαν η Aegean και η TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ στη Γαλλία, με το οποίο συνδέεται και η Καλαμάτα.

Σε ειδική εκδήλωση στη Λιλ, που διοργανώθηκε από την TUI France και το αεροδρόμιο της Λιλ, με τη συμμετοχή στελεχών της εμπορικής διεύθυνσης της Aegean, ανακοινώθηκε η νέα 3ετής αποκλειστική συνεργασία. Επίσης, παρουσιάστηκε το ενισχυμένο πρόγραμμα θερινών αλλά και χειμερινών προορισμών και πακέτων της TUI France (42 Club) σε Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο, Βουλγαρία, Κροατία και Μαυροβούνιο και αλλού, τα οποία θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με απευθείας πτήσεις της Aegean από το αεροδρόμιο της Λιλ, για τη δραστηριότητα της οποίας δημιουργείται τους προσεχείς μήνες μια νέα περιφερειακή βάση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το αεροδρόμιο της Λιλ αναχωρεί περίπου το 20% του συνόλου των ταξιδιωτών που διακινεί η TUI France στη Γαλλία, καθώς προσφέρει πολυτελή καταλύματα και απευθείας πτήσεις σε περισσότερους από 20 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Η Aegean θα αποτελεί τον αποκλειστικό αερομεταφορέα του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού από τη Λιλ. 

Ειδικά από το αεροδρόμιο της Λιλ, εκτός από τις τακτικές πτήσεις από και προς Αθήνα και Ηράκλειο, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας με την TUI France, η Aegean θα πραγματοποιεί για λογαριασμό της πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Καλαμάτα), την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Κροατία και  Μαυροβούνιο.