Συμφωνία του Άρη με τον Ισπανό προπονητή Ραούλ Κανέδα

Ο Άρης ήλθε σε συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή Ραούλ Κανέδα, ο οποίος το 2017 ήταν στο τιμ του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Άρης μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον Χερμάν Μπούργος να αποτελεί παρελθόν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βγήκε στην αγορά για προπονητή και ο «εκλεκτός» για την άκρη του πάγκου των Κιτρίνων είναι ο Ραούλ Κανέδα.

Ο ισπανός τεχνικός έχει έλθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Άρη και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, για τις τελικές συζητήσεις και για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Ο Κανέδα μάλιστα αναμένεται να είναι κανονικά στον πάγκο του Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 53χρονος ταιριάζει στα «θέλω» των ανθρώπων της ΠΑΕ και έτσι προχώρησαν την περίπτωσή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κανέδα τα τελευταία χρόνια προπονούσε κορυφαίες ομάδες στην Αραβική χερσόνησο.

Κατά το παρελθόν ο Κανέδα έχει βρεθεί στο προπονητικό team των Σοσιεδάδ και Αλμερία, ενώ μεγαλύτερο παράσημό του είναι οι «ευλογίες» που έχει πάρει από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο σπουδαίος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον δυνάμει τεχνικό του Άρη, και μάλιστα τον χρησιμοποίησε ως σύμβουλό του στους «Πολίτες» το 2017.

Ο Κανέδα είχε βοηθό τον Κάρλος Κορμπεράν σε δύο ομάδες

Παλιός καλός γνώριμος του νυν προπονητή του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν είναι ο νέος προπονητής του Άρη, Ραούλ Κανέδα.

Κατά τη χρονική περίοδο που ο Ραούλ Κανέδα βρισκόταν στην Ασία και αποτελούσε προπονητής τόσο της Αλ Ιτιχάντ όσο και της Αλ Νασρ είχε στενό συνεργάτη του τον νυν προπονητή των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Κορμπεράν.

Τόσο λοιπόν στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όσο και σε αυτή των ΗΕΑ υπήρξε στενός του συνεργάτης ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ όπως όλα δείχνουν θα συναντηθούν ξανά αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Στην Σαουδική Αραβία ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού ήταν δίπλα του ως γυμναστής, ενώ στα ΗΑΕ ο Κορμπεράν προσελήφθη το 2012 ως βοηθός του Κανέδα με τις σχέσεις τους να είναι άριστες.