Συμπλοκή με μπουνιές, μαχαιρώματα και συλλήψεις σε κατάστημα πλησίον της Υπαπαντής

Άλλος ένας καυγάς νεαρών έξω από κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της Υπαπαντής το Σαββατοκύριακο κατέληξε σε τραυματισμούς και συλλήψεις.

Πρωταγωνιστές ήταν πέντε νεαρά αγόρια, τα οποία συνελήφθησαν με τις κατηγορίες – κατά περίπτωση – πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βαριάς σωματικής βλάβης, συμπλοκής, νομοθεσίας περί όπλων και οπλοχρησίας.

Μπουνιές και μαχαιρώματα

Όλα ξεκίνησαν στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στην οδό Υπαπαντής. Τη μία παρέα αποτελούσαν δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, ενώ τη δεύτερη ένας 21χρονος Ρομά κι ένας 20χρονος.

Τα λόγια μεταξύ τους γρήγορα πέρασαν σε… «πράξεις» και άρχισαν να πέφτουν μπουνιές.

Ο 21χρονος Ρομά δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, καθώς και μπουνιά στο πρόσωπο. Χτυπήματα στο πρόσωπο δέχτηκαν και οι δύο 20χρονοι από τις δύο παρέες. Οι τρεις τους διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο ένας 20χρονος παρέμεινε και χθες για νοσηλεία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις για το επεισόδιο, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τα άλλα δύο άτομα, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος.

Μάλιστα, ο 21χρονος παραδέχθηκε ότι με ένα σουγιά που κατείχε τραυμάτισε στην πλάτη τον 21χρονο Ρομά, τον οποίο σουγιά πέταξε μετά σε δυσπρόσιτο σημείο.

Χθες το μεσημέρι όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Όλοι πλην του 21χρονου που κατείχε το σουγιά, παραπέμφθηκαν για να δικασθούν σήμερα στο Αυτόφωρο. Ο 21χρονος που τραυμάτισε το συνομήλικό του με το σουγιά παραπέμφθηκε στον ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί.

Πηγή