Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος Ράφαελ Ρατάο από την Τουλούζ (vid)

Ο Ράφαελ Ρατάο είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τον Αντόνιο Κορδόν να κάνει «σαφάρι» για την καλύτερη δυνατή επιλογή, όμως τα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν σχετικά με τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι εμπλέκονται σε διάφορες φήμες σχετικά με ποδοσφαιριστές που τους απασχολούν και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι και αυτό του Ραφαέλ Ρατάο που αγωνίζεται στην Τουλούζ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Les Violets» που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της γαλλικής ομάδας, οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ, που αγωνίζεται στην Τουλούζ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ενώ τονίζεται ότι παρακολουθεί τον Βραζιλιάνο καιρό. Από εκεί και πέρα, για εκείνον έχει εκφράσει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της και η Αλ Ουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας έξι γκολ και τρεις ασίστ. Η Τουλούζ αγόρασε τον Ράφαελ Ρατάο το καλοκαίρι του 2021 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Πριν από τους Σλοβάκους, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί στην ουκρανική Ζόρια (2018-19), στην κορεατική Τσούνγκτζου (2016), στην ιαπωνική Νιγκάτα (2015) και σε πολλές ομάδες της πατρίδας του. Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι πως ο πρόεδρος της Τουλούζ δεν έχει αποφασίσει αν θα βάλει… πωλητήριο στον Ρατάο, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.