Στον Πάμισο βρέθηκε το αυτοκίνητο της πρόσφατης ληστείας των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη

Ένα μεγάλο όχημα τύπου SUV αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στον ποταμό Πάμισο.

Όλα συνέβησαν όταν οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ αποφάσισαν να ανοίξουν το φράγμα προληπτικά για να αντιμετωπίσουν τα καιρικά φαινόμενα. Τότε, στο ύψος της Τριόδου, από την πτώση της στάθμης των υδάτων του ποταμού αποκαλύφθηκε το όχημα μάρκας Nissan Qashqai. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το αυτοκίνητο ανασύρθηκε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το συγκεκριμένο όχημα που βρέθηκε στον ποταμό Πάμισο την περασμένη Τρίτη, ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛΤΑ της Μεσσήνης στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

Τότε τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 135χιλ ευρώ, αμέσως μετά την άφιξη της χρηματαποστολής και να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν.  Μετά την τελευταία εξέλιξη, εικάζεται ότι οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Τριόδου και από εκεί μέσω παράδρομων προς τον Άρι, όπου έριξαν το αυτοκίνητο στον Πάμισο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο όχημα με τη βοήθεια και συνεργών τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές.

Άνοιξαν το φράγμα στον Πάμισο και βρήκαν στο ποτάμι το αυτοκίνητο της ληστείας των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη (φωτογραφίες)  

Να σημειωθεί τέλος, ότι και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου , ότι είχε ξανανοίξει το φράγμα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων είχε βρεθεί και η κλεμμένη χάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα που είχε κλαπεί από το Μανιάκι το 2022.

Πηγή ΕΡΤ & φωτογραφίες από FB: Κώστας Μέτσιος