Στη Μεσσήνη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να δηλωθεί και επίσημα η στήριξη της ΝΔ στον Δημήτρη Πτωχό

Στη Μεσσηνία αναμένεται αύριο ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Μεσσήνης που είχε εμπνευστεί και δρομολογήσει ο πρώην δήμαρχος του τόπου, Παύλος Πτωχός, προκειμένου με τρόπο άκρως συμβολικό να δηλωθεί και επίσημα η στήριξη της ΝΔ στον γιό του αείμνηστου δημάρχου, Δημήτρη Πτωχό για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την στήριξη της ΝΔ, έχοντας μια μεγάλη πολιτική εμπειρία και μια ιδιαίτερα αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, δίνει τα πρώτα του διαπιστευτήρια και σε αυτή την πρόκληση, σε μια εκδήλωση με σημειολογικό χαρακτήρα και πολλαπλά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις….

Παρών φυσικά θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με την παρουσία και των δύο, να σηματοδοτεί την ενότητα του κόμματος, την κοινή πορεία και προφανώς, με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. «Σε μια λιτή τελετή, όπως έχει επιλέξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θα παρουσιαστεί ο Δημήτρης Πτωχός, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θέλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα».

Η ΝΔ συντεταγμένα και συγκροτημένα στέλνει από τη Μεσσήνη και το δημαρχείο της πόλης -που αποτελεί το πρώτο ορόσημο σε αυτή τη διαδρομή για την επόμενη μέρα στην Πελοπόννησο- ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μήνυμα ενότητας και αγώνα από όλους με στόχο η πολιτική αυτή μάχη να είναι νικηφόρα. 

Άλλωστε σε μεγάλο βαθμό ο Δημήτρης Πτωχός έχει καταρτίσει ένα δυναμικό σχέδιο τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά για την Πελοπόννησο, ενώ μέρα με την ημέρα τα πρόσωπα που έρχονται να προστεθούν στην όλη του προσπάθεια καταδεικνύουν και τη δυναμική της υποψηφιότητάς του.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν βουλευτές του κόμματος, αυτοδιοικητικοί, στελέχη και φίλοι του κόμματος.