“Σοκ”: Τι αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη για τη συνάντησή της με τον Σταμάτη Γαρδέλη στην ψυχιατρική κλινική

Για τη συνάντηση που είχε με τον Σταμάτη Γαρδέλη μίλησε η Σάσα Σταμάτη η οποία είχε γράψει πρώτη στην εφημερίδα On Time για τη νοσηλεία του ηθοποιού σε ψυχιατρική κλινική.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρες έχει επισκεπτήριο και πήγα να τον συναντήσω” δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος στον Alpha.

“Μπαίνω λοιπόν στο Δαφνί και όπως είμαι με το αυτοκίνητο στον προαύλιο χώρο, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στην Α’ ψυχιατρική κλινική. Γυρίζει το κεφάλι του και ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Έκανε βόλτες στον προαύλιο χώρο. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του, το τέρας που υπάρχει αυτή τη στιγμή” πρόσθεσε.

Μάλιστα, η ρεπόρτερ αποκάλυψε και τα όσα της είπε ο ηθοποιός για την απόφασή του να ζητήσει βοήθεια.

“Ο Γαρδέλης ήταν πάρα πολύ καλά. Ήταν συνειδητοποιημένος. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε: “Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί” ανέφερε, με τη Σάσα Σταμάτη να μιλά με τα καλύτερα λόγια για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο οποίο είχε νοσηλευτεί και ο πατέρας της που έπασχε από μανιοκατάθλιψη.

“Πριν από λίγο καιρό, τον Σταμάτη τον κοροϊδεύανε που πήγε σε ένα ριάλιτι. Ρωτάει κανείς εάν ο άνθρωπος είχε οικονομική ανάγκη για να πάει στο ριάλιτι αυτό;” αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος, καθώς ο ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια και για το οποίο είχε μιλήσει σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό.

“Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.