Σοκ με πτώση 44χρονης μητέρας έφυγε από τη ζωή πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο (vid)

Σοκαριστικό το σκηνικό στην οδό Ηροδότου στην “καρδιά” της Καλαμάτας από την είδηση ότι μια 44χρονη μητέρα που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, που διέμενε και σκοτώθηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες η 44χρονη μητέρα πήγε το πρωί τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της, λίγο αργότερα, μεταξύ 9.30 και 10 π.μ για άγνωστο λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία που έφτασε επίσης στο τραγικό περιστατικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, θέλοντας να ξεκαθαριστεί πώς συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.

Εξετάζεται και η περίπτωση ατυχήματος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ατυχήματος, καθώς στον κάτω όροφο βρέθηκε ένα χαλί του σπιτιού της 43χρονης, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν επιχείρησε να το τινάξει και ενδεχομένως να ζαλίστηκε ή να παρασύρθηκε από το βάρος του σώματός της και να έπεσε. Το ενδεχόμενο αυτό κάνει ακόμα πιο τραγικό το περιστατικό.

Τον τελευταίο καιρό φαινόταν κλεισμένη… στον εαυτό της

Περίοικοι και φίλοι μιλούν για ένα άτομο το οποίο τα τελευταία χρόνια και κατά την περίοδο του Covid-19 είχε χωρίσει και παραιτηθεί από την υπηρεσία της, υπηρετούσε στην πολεοδομία σαν τοπογράφος, ενώ αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσεως από όλη αυτή την κατάσταση που βίωνε καθημερινά και ήταν κλεισμένη… στον εαυτό της.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Ο ξαφνικός θάνατος της 44χρονης έχει σοκάρει και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας καθώς ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, τοπογράφος μηχανικός, που παλαιότερα δούλευε στην Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας, αλλά παραιτήθηκε για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της. Η μοίρα φαίνεται πως της επιφύλασσε τραγικό τέλος. Σε εξέλιξη πάντως είναι η προανάκριση, με το δύσκολο έργο να έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συγκέντρωση καταθέσεων από τα συγγενικά της πρόσωπα που είναι συγκλονισμένα από την τραγική απώλεια του δικού τους ανθρώπου.