ΣΕΜ: Φινάλε εκδηλώσεων σε γλυκό και …χιονισμένο τοπίο στην “Πλατεία των Ευχών”

Με μια όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με χορό, κεράσματα και …χιόνι, ολοκληρώθηκαν απόψε οι εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας στην Πλατεία των Ευχών στην Καλαμάτα, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τα “ξωτικά” του Άη Βασίλη μοίρασαν σε μικρούς και μεγάλους λαχταριστούς λουκουμάδες και μπισκότα!

Χαμός έγινε όταν ξεκίνησε να “χιονίζει”-Με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν το γεγονός

To σιντριβάνι σοκολάτας ενθουσίασε τα παιδιά, καθώς μπορούσαν να “βουτήξουν”  μέσα τους λουκουμάδες τους

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας, γνωστός τα τελευταία χρόνια γι α τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις σε ένα ωραίο πάντρεμα με τον Δήμο Καλαμάτας και την “ΦΑΡΙΣ”, έκανε το κλείσιμο της εορταστικής περιόδου με αυτό το γλυκό πάρτι στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας συμμετείχε ενεργά στο εορταστικό πρόγραμμα και με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του, έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα κι άρωμα Χριστουγέννων στην πλατεία της Καλαμάτας που μεταμορφώθηκε σε “Πλατεία των Ευχών”.

Όλο το χρονικό διάστημα των εορτών εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν, και διασκέδασαν με το “χιόνι”, έγραψαν και έστειλαν το γράμμα με την ευχή τους στο “ταχυδρομείο” έξω από το σπιτάκι του Άη Βασίλη, φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη δίπλα στο τζάκι στο σπιτάκι του. Πόλος έλξης όμως έγινε και το “2024” με τις φωτογραφίες να αναρτώνται στο διαδίκτυο και να “ταξιδεύουν” σε όλο τον κόσμο! Εκτός από το σιντριβάνι σοκολάτας, τα παιδιά πήραν ζεστό και μυρωδάτο ποπ κoρν, που φτιαχνόταν επι τόπου από τα ξωτικά! Το σπιτάκι έκλεισε αργά το βράδυ της παραμονής των Φώτων και αναμένεται να “μετακομίσει” μαζί με τον Άη Βασίλη στον Βόρειο Πόλο, απ’ όπου θα μας έρθει και πάλι σε έναν χρόνο!

Facepainting από τα ξωτικά του Άη Βασίλη για όσα παιδάκια επιθυμούσαν

Παρών και ο σεφ Νικήτας Μπατσικούρας που ετοίμασε τους λαχταριστούς και φρέσκους λουκουμάδες και τους μικρούς μας φίλους να περιμένουν υπομονετικά να τους προσθέσουν λαχταριστή και φρέσκια σοκολάτα από το σιντριβάνι που έρεε άφθονη και τα μπισκότα να αποτελούν το τέλειο συνοδευτικό.

Ζεστό και φρέσκο ποπ κορν κι ένα μοναδικό σιντριβάνι σοκολάτας γέμισαν με κεράσματα όλους όσοι είχαν την υπομονή να περιμένουν στην ουρά για να τα γευτούν και να αποχαιρετίσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο την περίοδο των γιορτών, με τους μαθητές να ετοιμάζονται για τα σχολεία.

Ας είναι το 2024 φωτεινό, χαρούμενο, και ελπιδοφόρο για όλους!

Και του χρόνου και καλή χρονιά!