Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε απ’ την Αλ Νασρ ο CR7 για δύο χρόνια

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι πρώτες φωτογραφίες του με τη φανέλα των Σαουδαράβων.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε, με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει τη “βόμβα” μέσω social media και φωτογραφιών.

“Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα”, αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι’ αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Τα χρήματα αυτά περιλαμβάνουν και τα εμπορικά έσοδα, αφού η αμιγώς αθλητική αμοιβή του ανέρχεται σε 70.000.000 ετησίως.

Η συνεργασία δε περιλαμβάνει και ρόλο πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην κοινή υποψηφιότητα με Αίγυπτο και Ελλάδα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030.

Σε κοινή ανάρτηση των δύο πλευρών στο Instagram η Αλ Νασρ ανέφερε: “Είναι κάτι παραπάνω από γράψιμο ιστορίας. Είναι μία μεταγραφή που όχι μόνο εμπνέει το κλαμπ μας να πετύχει ακόμη περισσότερα, αλλά εμπνέει ολόκληρο το πρωτάθλημά μας, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Καλώς όρισες Κριστιάνο Ρονάλντο στο νέο σου σπίτι”.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του.

Το ταξίδι στο Ριάντ αναμένεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα, ώστε να αρχίσει το νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του.