Μέσι: «Το τέλος μιας χρονιάς που δεν θα ξεχάσω ποτέ, το όνειρο που πάντα κυνηγούσα έγινε πραγματικότητα»

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για την χρονιά που φεύγει τονίζοντας πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ, επειδή πέτυχε αυτό που τόσο επιθυμούσε, δηλαδή την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πόσταρε μία φωτογραφία με την γυναίκα του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους και μίλησε με συγκινητικά λόγια για το έτος που φεύγει, αφού ήταν εκείνο στο οποίο κατόρθωσε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε από πάντα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν παρέλειψε φυσικά να αναφέρει πως ο μόνος λόγος που η εκλπήρωση του ονείρου του για την κατάκτηση του Μουντιάλ έχει αξία είναι επειδή είχε την οικογένειά του και τους φίλους για να μοιραστεί την χαρά του μαζί τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το όνειρο που κυνηγούσα πάντα έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Όμως δεν θα είχε καμία αξία αν δεν μπορούσα να το μοιραστώ με μια υπέροχη οικογένεια, την καλύτερη που θα μπορούσα να έχω και κάποιους φίλους που πάντα με στηρίζουν και δεν με άφηναν κάτω κάθε φορά που έπεφτα.

Θέλω επίσης να έχω πάντα στο μυαλό μου όσους ανθρώπους με υποστηρίζουν. Είναι υπέροχο που μοιράζομαι αυτή τη διαδρομή με όλους εσάς. Θα ήταν αδύνατο να φτάσω εκεί που έφτασα χωρίς τόση στήριξη που έλαβα τόσο από την πατρίδα μου, όσο από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη και άλλες πόλεις ή χώρες που μου δείχνουν την αγάπη τους.

Ελπίζω το 2022 να ήταν υπέροχο για όλους εσάς και σας εύχομαι υγεία, δύναμη και να συνεχίσετε να είστε ευτυχισμένοι το 2023. Μια αγκαλιά σε όλους».