Ραχήλ Μακρή: “Έβαλαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες” – Υβριστική ανάρτηση για οπαδούς Ολυμπιακού και Μαρσέλο

“Ξαναχτύπησε” η Ραχήλ Μακρή, η οποία με μία υβριστική ανάρτηση στα social media, “τα έβαλε” με την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν χθες βράδυ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον Βραζιλιάνο πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

“Έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27000… Δεν υπάρχει σωτηρία” έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ραχήλ Μακρή: "Έβαλαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες" - Υβριστική ανάρτηση για οπαδούς Ολυμπιακού και Μαρσέλο
Αιχμηρή απάντηση Καραπαπά

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση του Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά ο οποίος ειρωνεύτηκε την Ραχήλ Μακρή.

“Παρακαλούνται οι 27.000 μαϊμούδες που βρεθήκαμε στο Καραϊσκάκη και τα εκατομμύρια μαϊμούδες που δεν μπόρεσαν να βρεθούν εκεί να χοροπηδήσουν, να μπουν στο facebook της σοβαρότατης αυτής πολιτικού και να τις εκφράσουν τις ευχαριστίες τους που διέκοψε την προσπάθειά της να σώσει τον τόπο και μας σκέφτηκε…” έγραψε.

Γιώργος Καραπαπάς
Η μεγαλειώδης υποδοχή στο “Καραϊσκάκης”

Χθες βράδυ, ο Ολυμπιακός παρουσίασε σε μία ολόλαμπρη τελετή στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αστέρι που έχει πατήσει το πόδι του στα ελληνικά γήπεδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ο 34χρονος άσος έφτασε στην Ελλάδα στις 18:20 με ιδιωτικό τζετ, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να τον υποδέχεται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και να αναχωρούν μαζί για το φαληρικό γήπεδο, όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα από πολύ νωρίς.