Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία της Μπούκας

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν λουόμενοι το απόγευμα της Παρασκευής στη παραλία της Μπούκας του Δήμου Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:50 μ.μ. λουόμενοι αντίκρισαν το πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων, που ήταν σε προχωρημένη σήψη και άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Ο άνδρας ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75 μ. περίπου, ήταν ενδεδυμένος με μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι και πολύχρωμο σορτς.

Με τη συνδρομή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σήμερα πρόκειται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την προανάκριση διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας το οποίο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης – σήψης, στην παραλία ”ΑΝΑΛΗΨΗΣ” Δ.Δ. Μεσσήνης Μεσσηνίας. Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75 μ. περίπου, ήταν ενδεδυμένος με μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι και πολύχρωμο σορτς. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας για διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής».