Πρόταση από Ολυμπιακό σε Τζενάρο Γκατούζο

Το tuttomercatoweb, αναφέρει πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και εμφανίζεται ένα βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται μεθοδικά σε πολλές αγορές. Αισίως ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Ιταλού, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη χώρα μας και δεν αποκλείεται να τού έχει γίνει κρούση.

Οι Ιταλοί πηγαίνουν το ζήτημα ένα βήμα πιο μακριά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tuttomercatoweb, ο Ιταλός προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι στα σκαριά με τον ίδιο να πιάνει δουλειά από τη νέα σεζόν για να χτίσει τους ερυθρόλευκους της επόμενης περιόδου υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, γράφουν στην Ιταλία.

O Γκατούζο έχει ένα βαρύ βιογραφικό, ενώ έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά τον Ιανούαριου του 2023, όταν τερματίστηκε η θητεία του στη Βαλένθια. Έχει καθίσει επίσης στους πάγκους της Νάπολι και της Μίλαν.

Μετά τον Μίτσελ, ο Ολυμπιακός έχει τοποθετήσει προσωρινά στον πάγκο του τον Ζοσέ Ανιγκό.

Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή του ερχόμενο καλοκαίρι όπου αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις – και φυσικά προσθήκες στο ρόστερ.

Ο Ιταλός κόουτς ήρθε στην Ελλάδα το 2014 για τον ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει από τεράστιους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μίλαν κι η Νάπολι, ενώ τελευταία ήταν προπονητής της Βαλένθια.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr