Πλήθος πιστών και χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε ο εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Βουλκάνου

Με την παρουσία πλήθους πιστών και χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιστορική Ιερά Μονή Βουλκάνου, της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς και οι εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτες Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος και Αλέξιος Σαραντόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος του εσπερινού τελέσθηκε η λιτάνευση του Επιταφίου της και εψάλλησαν τα Εγκώμια της Θεοτόκου και εν συνεχεία η Αρτοκλασία στον αύλειο χώρο της Μονής. Περατωθείσης της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα και στους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, στον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Αθανασόπουλο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Υπεραγία Θεοτόκος να είναι σκέπη και προστάτιδα όλων.