Παρελθόν και επίσημα ο Μάκης Χάβος – Νέος προπονητής ο Απόστολος Τερζής – Μεταγραφική προσθήκη ο Στέφανος Στρούγγης

Ο Μάκης Χάβος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Καλαμάτας μετά την ήττα από την Ηλιούπολη.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Έλληνας τεχνικός από τον πάγκο της Μεσσηνιακής ΠΑΕ με την Καλαμάτα ν’ ανακοινώνει το πρωί της Τρίτης την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση

H ΠAE Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Ευχαριστούμε τον κύριο Χάβο και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και το ήθος που επέδειξαν. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια.

Νέος προπονητής ο Απόστολος Τερζής

Όπως γράψαμε και χθες, ο Απόστολος Τερζής θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου ο οποίος βρίσκεται ήδη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα παρουσιάστηκε από τους υπευθύνους της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και με τους νέους του συνεργάτες έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Ο 54χρονος τεχνικός παρέμεινε στην ομάδα της Μεσσηνίας συνολικά για δέκα παιχνίδια με απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η ανακοίνωση

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο Αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης έκανε ο νέος μας τεχνικός Απόστολος Τερζής.
Τον κ. Τερζή και τους συνεργάτες του καλωσόρισαν και σύστησαν στους ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός Διευθυντής Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας.
Στη συνέχεια η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό την προσεχή Δευτέρα στις 4μμ στο Στάδιο της Παραλίας.

Νέα μεταγραφή ο Στέφανος Στρούγγης

Στην προπόνηση συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα Στέφανος Στρούγγης. Για τον αγώνα με τον Ιωνικό όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του κ. Τερζή πλην του τιμωρημένου Τζανακάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Στρούγγη. Είναι 26 ετών (9-10-97) και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 από την Νίκη Βόλου και τον Γενάρη του 2015 εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Ατρόμητου.

Τον Νοέμβρη του 2017 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέχρι τον Ιούλιο του 2023 έκανε 73 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο πετυχαίνοντας 4 γκολ.
Το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στην Αραντ Α Ρουμανίας από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.