Πανελλήνιο πρωτάθλημα ελεύθερης πάλης U15, με συμμετοχή και διακρίσεις από τον αθλητικό σύλλογο Μεσσηνίας ”Αριστόδημος”.

Στην Λάρισα την Κυριακή 10/03/2024 πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελευθέρας πάλης 2024 για την ηλικιακή κατηγορία U15,

Οι αθλητές του ”Αριστόδημου” που συμμετείχαν:

Χατζής Οδυσσέας – Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος – Λιανός Αλέξανδρος -Μαρκατσελης Γεώργιος – Μαρκοπούλου Ελένη

Η Ελένη Μαρκοπούλου και ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος κατέκτησαν την τρίτη θέση στα 66 κιλά και 68 αντίστοιχα, επιστρέφοντας με το χάλκινο μετάλλιο. 

Όλοι οι αθλητές έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες και απέκτησαν εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν σε όλοι τους τη ζωή.

Επίσης την Δευτέρα 11/03/2024 η αθλήτρια Όλγα Χαριτόπουλου συμμετείχε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης 2024 που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα πανελλήνια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας, αφού συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Η αθλήτρια του συλλόγου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και δυνατούς αγώνες πήρε την 5η θέση στην κατηγορία των 57 κιλών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες του ”Αριστόδημου” και ιδιαίτερα στον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη που κάθε χρόνο καταφέρνει και ανεβάζει τους αθλητές μας στο βάθρο των νικητών πανελλαδικά.