Παναγιώτης Καρβέλας: Τέσσερα χρόνια μετά, ξεκινάμε πάλι από εδώ με όραμα και ελπίδα για την ανάπτυξη της περιοχής

Σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθώνης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, η παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων του Συνδυασμού «Δίπλα στο Δημότη» και η ομιλία του Δημάρχου και Υπ. Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τάσος Σαρδέλης

Με θερμά λόγια αγάπης κι εκτίμησης μίλησε ο Κος Παναγιώτης Φλαούνας Φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας και προσωπικός φίλος για τον Δημάρχου Πύλου Νέστορος.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση σημαντικών έργων που εκτελέστηκαν με επιτυχία στον Δήμο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης, τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού καθαριότητας, την οδοποιία, την συντήρηση και κατασκευή των σχολείων καθώς και των αθλητικών εγκαταστάσεων και τέλος τον πολιτισμό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Τέσσερα χρόνια μετά, ξεκινάμε πάλι από εδώ, με έναν αμιγώς αυτοδιοίκητο Συνδυασμό , εκφράζοντας όραμα και ελπίδα για την ανάπτυξη της περιοχής. Έναν Συνδυασμό με βασικές αρχές την εργατικότητα, την μαχητικότητα, την εντιμότητα και την ελεύθερη έκφραση των ιδεών».

Δυναμικό παρών από τους υποψηφίους της Κορώνης 

«Τον Σεπτέμβρη του 2019 παραλάβαμε έναν δήμο που είχε χάσει την πορεία του και είχε πάρει ρώτα προς τα βράχια. Με σκληρή και επίπονη εργασία ανακτήσαμε την πορεία μας και δημιουργήσαμε έναν Δήμο Πρότυπο, έναν Δήμο Δυνατό, έναν Δήμο Παράδειγμα προς Μίμηση. Μηδενίσαμε κάθε οφειλή προς τρίτους, το δημόσιο και οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης. Ανακτήσαμε την εμπιστοσύνη της αγοράς και έτσι αποδέχονται πλέον προτάσεις συνεργασίας μας. Επιπλέον ανακτήσαμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα».

«Μέσα σε ένα περιβάλλον με περιορισμούς COVID και ενεργειακής κρίσης, κατορθώσαμε να ενεργήσουμε αποτελεσματικά και να τροχοδρομήσουμε την επόμενη μέρα.»
«Ο ρόλος του εκάστοτε δημάρχου είναι Δίπλα στο Δημότη, ουσιαστικά, με δια ζώσης παρουσία στο πρόβλημα.»

Πηγή