Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Δημιουργική πρωτοβουλία για το δήμο Καλαμάτας” του Θανάση Βασιλόπουλου

Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός “Δημιουργική πρωτοβουλία για το δήμο Καλαμάτας” του Θανάση Βασιλόπουλου, συμπληρώνοντας 25 στον αριθμό. Οι ανακοινώσεις, όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση, παύουν κατά τις ημέρες του Πάσχα και θα συνεχιστούν μετά το πέρας της γιορτινής περιόδου.

Η ομιλία του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του Συνδυασμού: “Σήμερα ολοκληρώνουμε την παρουσίαση των πρώτων 25 υποψηφίων του Συνδυασμού μας. Λόγω των άγιων ημερών που ακολουθούν θα σταματήσουμε τις ανακοινώσεις και θα επανέλθουμε μετά το πέρας των εορτών. Θα ενημερωθείτε σχετικά με ανακοίνωση του συνδυασμού μας.

Κατά τη σημερινή μας παρουσίαση η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» υποδέχεται πέντε νέα μέλη, πέντε νέους συνεργάτες.

Πρόκειται, επίσης, για ενεργούς πολίτες που με τη σειρά τους ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, σε αυτό τον κοινό στόχο για να δημιουργήσουμε το Δήμο μας, την Καλαμάτα την πόλη που όλοι θέλουμε να ζούμε.

Επιστήμονες και επαγγελματίες καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του, με κοινωνική αναγνώριση και προσφορά που είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουν στον αγώνα για το καλό του τόπου μας.

Καλωσορίζουμε στη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», τους:

ΔΡΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΝΙΝΑ)

Η Νίνα είναι  πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μετάφραση – Μεταφρασεολογία (με ειδίκευση στην Ισπανική Γλώσσα) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει δίπλωμα εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – Λογοθεραπεία – Συμβουλευτική.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Γαλλικής & Ισπανικής Γλώσσας επί σειρά ετών.

Στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής ως Υπεύθυνη προβολής και υποστήριξης πολιτιστικών δράσεων  της ιστοσελίδας και της τοπικής εφημερίδας του Δήμου, στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας & του Κ.Ε.Θ.Ι Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι συνιδιοκτήτρια και σύμβουλος εκπαίδευσης & πολιτιστικών προγραμμάτων στην Ακαδημία Δεξιοτήτων ‘Προχωρώ’ , ιδρυτής και υπεύθυνη της Κοινωφελούς συνεταιριστικής επιχείρησης «PolisArt Κοιν.Σ.Επ.», με ειδίκευση στη διοργάνωση Διεθνών & Τοπικών πολιτιστικών & καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας ‘Dance Challenge’ που διοργανώνει το ετήσιο Διεθνές Κύπελλο Χορού ‘KALAMATA DANCE CUP’.

Έχει αναπτύξει πολύπλευρη επαγγελματική, πολιτιστική και εθελοντική δράση όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και σε όλο το Νομό Μεσσηνίας.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Χρυσό και έχουν αποκτήσει ένα γιό.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής «ΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ» στο τομέα κατασκευής και σχεδιασμού επίπλων. Από πολύ νωρίς και σε ηλικία μόλις 20 ετών ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο τομέα κατασκευής και εμπορίας επίπλου, έχοντας αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία ανοίγοντας εμπορικά καταστήματα.

Έχει επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα από το 2007 όπου ασχολείται με τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δημιουργώντας πρότυπα φωτοβολταϊκά πάρκα στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, ενώ το 2014 ξεκίνησε την παραγωγή βιολογικής πόσιμης αλόης και το 2018 ξεκίνησε την τυποποίηση και εμπορία αυτής.

Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα συμμετέχει ενεργά σε συλλογικότητες κοινωφελών δράσεων.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Γλυρέα με την οποία έχει αποκτήσει δυο γιούς.

ΣΠΑΡΑΓΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας – Ειδικής Παιδαγωγικής του Νοτιοδυτικού Πανεπιστημίου Νεόφιτ Ρίλσκι της Βουλγαρίας.

Από το 1996 εργάζεται ως ιδιώτης Λογοθεραπευτής στην πόλη της Καλαμάτας.

Επιστημονικός συνεργάτης (Διδάσκων) στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας

Είναι εκπαιδευτής σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε σεμινάρια του Δήμου Καλαμάτας , ενώ έχει εργαστεί ως υπεύθυνος Τμήματος Λογοθεραπείας στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ο ΑΓΙΟΣ ΠAΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ».

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, μέλος του Ελληνικού Συλλόγου για την αφασία και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας.

ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Σταύρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στα Χρηματοοικονομικά, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Έχει εργαστεί ως Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Έχει διδάξει για πολλά έτη στο ΤΕΙ Καλαμάτας ως εργαστηριακός συνεργάτης στα εργαστήρια πληροφορικής ενώ ήταν και Καθηγητής Πληροφορικής στα εκπαιδευτήρια Μπουγά επί σειρά ετών επίσης.

Είναι επιχειρηματίας διατηρώντας επιχείρηση στον κλάδο της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και της Πληροφορικής.

Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Οργανισμό Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Οιχαλίας, ενώ από το 2018 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Από το 2021 είναι Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Είναι παντρεμένος με την Εύη Αντύπα με την οποία έχει αποκτήσει δυο γιούς.

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης είναι δικηγόρος και παράλληλα είναι  τελειόφοιτος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ηθική Φιλοσοφία» της σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών, του Τμήματος Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Καλαμάτα από το 2009, ενώ επί σειρά ετών έχει συνεργαστεί με δικηγορικά γραφεία της Καλαμάτας, των Αθηνών αλλά και της Ιταλίας.

Έχει συμμετάσχει με Εθνικές Ομάδες ποδοσφαίρου Νέων και Παίδων σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα.

Έχει δίπλωμα προπονητή Ποδοσφαίρου για Ακαδημίες και Σχολές Ποδοσφαίρου από την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ήταν προπονητής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και έχει συμμετάσχει σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Δικηγόρων.

Είναι ιδρυτικό μέλος σε διάφορους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους όπως ο ΜΕσηνιακός Σύλλογος Επαφής με τη Νόσο Alzheimer και την Άνοια ( ΜΕ.Σ.Ε.Ν.Α.).

Είναι Επίτιμο μέλος (πρώην Πρόεδρος) στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» και ιδρυτής της Ακαδημίας.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας [ΕΠΣΜ] .

Είναι παντρεμένος με την Αρετή Λιακάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Να ενημερώσω ότι οι ανακοινώσεις υποψηφίων της δημοτικής μας παράταξης όπως είναι φυσικό θα συνεχιστούν μετά τις εορτές.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλους.

Σας ευχαριστώ.