ΚΚΕ: Παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας

Τους επτά υποψήφιους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση και το ΚΚΕ.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε. Θοδωρής Μπολέτης, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων στελεχών και μελών, ήταν οι Αντώνης Κατσάς και Γιάννης Γαλανόπουλος.

Περαιτέρω στην τοποθέτησή του ο Θοδωρής Μπολέτης σημείωσε ότι σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή το ΚΚΕ θα δώσει αποφασιστικά τον αγώνα, μέχρι την τελευταία στιγμή, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του σήμερα. Ταυτόχρονα απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν θέση δίπλα στο ΚΚΕ, για να ενισχυθεί τόσο σε επίπεδο Μεσσηνίας όσο και πανελλαδικά.

Όπως επισήμανε δε, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αποτελείται από άτομα που καθημερινά βρίσκονται στην πάλη για τα δικαιώματα του λαού, πρωτοστατώντας κατά της κυβερνητικής πολιτικής των προηγούμενων χρόνων.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Μεσσηνίας απαρτίζουν οι:

1. Γαλανόπουλος Γιάννης, χειρούργος ορθοπεδικός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

2. Καντζιλιέρη Χριστίνα, κτηνίατρος

3. Κομπότης Άρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Γραμματέας του Συνδικάτου Τροφίμων και ποτών νομού Μεσσηνίας.

4. Κουκούμη Ειρήνη, ελεύθερη επαγγελματίας στην εστίαση στην Κυπαρισσία, γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας.

5. Νικολόπουλος Σπύρος, αγρότης, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων περιφέρειας Πελοποννήσου.

6. Σμυρνής Αργύρης, πλοίαρχος Λιμενικού Σώματος ε.α

7. Χρηστέα Στέλλα, μεταλλειολόγος ΕΜΠ. Ιδιοκτήτρια συνεργείου αυτοκινήτων.