Πέγκυ Νίκα: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει πρόοδος και σταθερότητα 

Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει πρόοδος και σταθερότητα 

Μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά οι συνήθειές μας, μπορεί να έχουμε κλειστεί περισσότερο στο οικείο περιβάλλον μας και να μην εκφραζόμαστε δημόσια με την παλιά ευκολία ωστόσο, προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ήταν συγκλονιστική και έδωσε πολλαπλά μηνύματα. 

Ήταν μια λαοθάλασσα συμπολιτών μας που θέλει να συνεχιστεί το νοικοκύρεμα της Πατρίδας μας, η σταθερότητα και η ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. 

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός με εκδηλώσεις γεμάτες παλμό και αισιοδοξία. Ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς άλλωστε το επισήμανε: «Αυτός ο απίστευτος κόσμος δίνει από σήμερα το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής». 

Σε όλη την προεκλογική περίοδο αυτό που τονίζω στους συμπολίτες μας είναι η κρισιμότητα και η ουσία των εκλογών της Κυριακής. Είναι αυτά που επισημάνθηκαν και στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Πρώτο η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για την χώρα μας, γεγονός που θα σημάνει και την εκτόξευση της ανάπτυξης της Οικονομίας μας, νέες θέσεις εργασίας, καλύτερες συνθήκες για όλους μας.  

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η παράταξη που χαϊδεύει αυτιά, ούτε εγώ ως υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας το έκανα ποτέ. Είναι η παράταξη που προσπαθεί να πει πάντα την αλήθεια, σε αντίθεση με τα κόμματα εκείνα που υπόσχονται τα πάντα στους πάντες… Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης, ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκρυψε ότι έρχονται «μεγάλες ανηφόρες» και, όπως όλα δείχνουν, θα συγκλονίσουν τον κόσμο, οπότε  θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πολίτες και πολιτικοί. Αυτά είναι το οικονομικό, λόγω του υψηλότατου χρέους των ΗΠΑ και της λεγόμενης «αποδολαριοποίησης». Είναι το ενεργειακό, δεδομένου ότι η Ευρώπη,  κυρίως η Γερμανία, τα προηγούμενα χρόνια έλαβε αποφάσεις που μας έκαναν όμηρο της Ρωσίας. 

Το διατροφικό ζήτημα λόγω των παραλογισμών σε αποφάσεις και «πράσινες» συμφωνίες που κλείνονται και περιορίζουν την κτηνοτροφία και την αγροτική παραγωγή. 

Είναι η κρίση ταυτότητας και πολιτισμού που δημιουργεί την “κουλτούρα της αποδόμησης” και της “πολιτικής ορθότητας”. Φορείς αυτής της αποδόμησης είναι οι Δικαιωματιστές που έχουν δημιουργήσει μια Αστυνομία σκέψης, φιμώνοντας και προσάπτοντας διάφορους χαρακτηρισμούς σε όποιον έχει αντίθετη άποψη. Προσπαθούν να αντικαταστήσουν την οικογένεια μιλώντας για Γονέα 1, Γονέα 2 ακόμη και Γονέα 3. Αυτή είναι η λεγόμενη “Αριστερά του δικαιωματισμού”, εκείνο το κομμάτι της Αριστεράς που αντικατέστησε την “πάλη των τάξεων” με την “πάλη των μειονοτήτων”.

Η συγκέντρωση μετέδωσε ξεκάθαρα και το μήνυμα που αφορά στα  εθνικά θέματα, κάνοντας σαφές ποιος και με ποιον τρόπο υπηρετεί την Ελλάδα. Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ ως κόμμα της πατριωτικής ευθύνης ουδέποτε θα συζητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στέλνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα σε όποια ηγεσία προκύψει στην Τουρκία μετά το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της 28ης  Μαΐου. Οι συμπολίτες μας άκουσαν για μια ακόμη φορά αυτό που τονίζω σε όλες τις συνομιλίες μαζί τους: ως κυβέρνηση την παρελθούσα τετραετία, και λόγω των πολλαπλών κρίσεων, δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε. Ωστόσο, αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, έχοντας ήδη μπει στον σωστό δρόμο. Η Ελλάδα μας είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε όλους τους τομείς απ’ ότι ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι μια συγκρίσιμη
πραγματικότητα και ένα καθαρό κριτήριο επιλογής ψήφου.
Η Νέα Δημοκρατία θα είναι εδώ για το συμφέρον των πολλών, για την Πατρίδα μας, για τον Ελληνικό Λαό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΓΚΥ) ΝΙΚΑ

Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ