Ο Τζιμπρίλ Σισέ έρχεται προσκεκλημένος του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των βραβεύσεων που προγραμματίζει από την αρχή της χρονιάς έχει προσκαλέσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ημέρα πρόκειται να τιμηθούν οι Σαραβάκος, Ρότσα, Ζάετς και Καραγκούνης.

Από την αρχή της εφετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός τιμά σε κάθε εντός έδρας αγώνα του στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, παλιές μεγάλες δόξες του και δη τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα κοσμεί στις λευκές ρίγες της, η εφετινή “βασική” φανέλα της ομάδας.

Στα πέντε ματς που προηγήθηκαν στην εφετινή Super League, οι “πράσινοι” τίμησαν διαφορετικές τετράδες παλιών άσων του συλλόγου και “ιερά τέρατα” όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Φραγκίσκος Σούρπης, ο Τότης Φυλακούρης κι ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Το ίδιο θα γίνει και την προσεχή Κυριακή (23/10) στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως εκεί όπου αναμένεται να γίνει… χαλασμός Κυρίου είναι στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Εκεί όπου τιμώμενο πρόσωπο έχει προγραμματιστεί να είναι, μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων, ο σπουδαίος Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε όσοι λίγοι όλα αυτά τα χρόνια απ’ τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος πρώην σούπερ σταρ των “πράσινων” που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2009-2011 με απολογισμό 55 γκολ και 16 ασίστ, αλλά κι ένα νταμπλ το 2010, έχει κληθεί από την ΠΑΕ να δώσει το “παρών” στο clasico του ελληνικού πρωταθλήματος για να βραβευτεί κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Και να απογειώσει ακόμη περισσότερο τη διάθεση των φίλων του “τριφυλλιού”.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του και με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Instagram έδειξε πως έχει “κυκλώσει” ήδη στο μυαλό του την ημερομηνία του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη νέα “συνάντησή” του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μένει να διευθετηθούν όλες οι άλλες λεπτομέρειες που αφορούν ένα ταξίδι (εισιτήρια, πτήσεις κλπ) που θα επιβεβαιώσουν την άφιξή του στην Αθήνα.

Εφόσον ο Σισέ καταφέρει να είναι παρών, μαζί του θα τιμηθούν επίσης ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Βέλιμιρ Ζάετς και ο Γιώργος Καραγκούνης. Άλλες τέσσερις εμβληματικές μορφές της καταπράσινης ιστορίας.