Διαζύγιο του Νιόπλια με τον ΟΦΗ, παρελθόν και οι άμεσοι συνεργάτες του

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νιόπλια μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Παρελθόν, από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών η οποία κράτησε περίπου 1,5 χρόνο.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον 57χρονο κόουτς για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Νιόπλιας ανέλαβε ως προπονητής τον Μάρτιο του 2021 και σε 53 ματς μέτρησε 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!”

Με Καραβέλα στον πάγκο κόντρα στη Λαμία, τέλος οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου

Ο Πέδρο Καραβέλα, συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, θα καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι του ΟΦΗ την Δευτέρα. Παρελθόν από τους Κρητικούς είναι επίσης οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου.

Μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά οι εξελίξεις στον ΟΦΗ είναι ραγδαίες. Στο ματς της Δευτέρας (24/8, 20:00) κόντρα στη Λαμία στον πάγκο των Κρητικών θα κάτσει ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Πέδρο Καραβέλα, μαζί με τον Νίκο Κουνδουράκη.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως παρελθόν από τους Ηρακλειώτες είναι οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του κ. Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, κ. Γιάννη Γράμμο (ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 2021), με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα (στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ από τον Ιούνιο του 2019) και με τον γυμναστή κ. Γιάννη Κεσόγλου (επέστρεψε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο).

Τους ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!”