Ο Πορτογάλος Celso Daniel Caeiro από την Λοκομοτίβ Σοφίας είναι το νέο απόκτημα της Μαύρης Θύελλας (vid)

Μετά την συμφωνία με τον Γιώργο Βαλεριάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας, η Καλαμάτα θωρακίζει και την δεξιά πλευρά των μετόπισθεν με λύση από την Πορτογαλία. Ο λόγος για τον Σέλσο Ραπόζο ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τους μελανόλευκους και απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή του.

Ο Ραπόζο είναι 27 ετών (γεν. 3/4/96) και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Σόφιας, στην  Πάρβα Λίγκα Βουλγαρίας έχοντας συνολικά 65 παιχνίδια (60 πρωταθλήματος και 5 Κυπέλλου Βουλγαρίας) με 4 γκολ και 8 ασίστ. Πριν την Βουλγαρία βρέθηκε για ένα διάστημα στην Ισλανδία και την Βέστρι. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στην Κόβα Πιεντάδε (segunda liga), και στις Πινχαλοβένσε, Πραϊένσε.

Η μεταγραφή που κυρίως «καίει» τους μελανόλευκους είναι αυτή του στόπερ για τον οποίο βρίσκονται σε αναζήτηση, περιμένοντας παράλληλα απαντήσεις όπως του Ούγκο Σόουζα από τον Ιωνικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση για ανανέωση.

Από κει και πέρα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού αλλά και ενός ποδοσφαιριστή  στη  μεσαία γραμμή.

Η “πρώτη” της ομάδας έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου και ευχής έργον για τον Περικλή Αμανατίδη θα ήταν να έχει το σύνολο του ρόστερ στη διάθεσή του ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα τόσο στο διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στην Καλαμάτα και κυρίως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα όπου θα μεταβεί μετά το δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: Sport365