Ο Παναθηναϊκός και φέτος τον τίτλο στο “7ο τουρνουά Γ. Μπουσούνης” 3-0 την Καλαμάτα ‘80 στον τελικό

Στο φινάλε του 7ου τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σήκωσε την κούπα, ενώ η διοργανώτρια καλαματιανή ομάδα, κατέλαβε την δεύτερη θέση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις εν όψει του ντεμπούτου της στην μεγάλη εθνική κατηγορία βόλεϊ.

Μετά τη νίκη τους στο φιλικό της Παρασκευής, οι «πράσινοι» διπλασιάσαν τις νίκες τους επί των “λύκων” που στο τριήμερο έδωσαν δυνατά παιχνίδια παίρνοντας γεύση Volley league. Απέναντι στους πράσινους στάθηκαν καλά, τηρουμένων των αναλογιών καθώς αγωνίστηκαν χωρίς τους Βιέιτο, Οκάμπο και τον Γουέστ ανέτοιμο.

Οι “πράσινοι” νίκησαν χθες με 3-0 σετ στον τελικό την Καλαμάτα ‘80 ενώ το Σάββατο είχαν επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό του Παλαιού Φαλήρου με 3-1. Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε νικήσει με 3-0 τον Πανιώνιο στον ημιτελικό και τελικά κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά.
Στον χθεσινό μικρό τελικό ο Φλοίσβος νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο (28-26, 25-16, 21-25, 25-17)

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός πήρε τα τρία σετ με 25-23, 25-17, 25-20.

Ο Πρωτοψάλτης αναδείχθηκε MVP του τουρνουά.

Οι πόντοι της Καλαμάτα 80 προήλθαν από 4 άσσους, 30 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 3 άσσους, 42 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: (Π. Ντάκουρης): Γουέστ, Κοενέν, Αλεξάκης, Δαλακούρας, Παλαιολόγος,
Χριστόφας, Ε. Ντάκουρης (λ), Μαντέκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Δ. Ανδρεόπουλος) Ιερεθουέλο, Πρωτοψάλτης, Πετρέας, Ερνάντες, Φράγκος, Ζήσης (λ).
αγωνίστηκαν και οι Ρανγκέλ, Κωστόπουλος, Βουλκίδης, Κοντοστάθης (λ, 68%υπ-52%αρ.), Κασαμπαλής.