Ο Ολυμπιακός κοντά σε συμφωνία με τη Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό, όπως υποστηρίζουν οι Αργεντινοί.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και όπως επιβεβαιώνουν πλέον και από την Αργεντινή βρίσκεται κοντά στο να κλείσει το deal με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βελτιώσει την πρότασή τους προς τον Αργεντίνικο σύλλογο και όπως αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος Gonzalo Orellano, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός ανέβηκε στα 3,5 εκατ. ευρώ για το 80% του Γκαστόν Ερνάντες από τη Σαν Λορέντζο, αλλά η ομάδα του ζητά 4 εκατ. για το 70%.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή σχετικά με τον Γκαστόν Ερνάντες και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη χώρα του τανγκό, οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στη Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του 25χρονου αμυντικού, ενώ η ομάδα του ζητά 4 εκατ. για το 70% του παίκτη.

Στην Αργεντινή εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανεβάσει και άλλο την προσφορά του ωστόσο το θέμα είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες και στο ποσοστό.

Ο Ερνάντες ανήκει στη Σαν Λορέντζο από πολύ μικρή ηλικία και έχει 73 συμμετοχές με 3 γκολ στο ενεργητικό του. Η χρηματιστηριακή αξία του βρίσκεται στα 4,3 εκατ. ευρώ ενώ το 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις.