Ο Μπαρτλομέϊ Ντραγκόφσκι στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ακολούθως να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 26χρονος Πολωνός τερματοφύλακας προσγειώθηκε στην Αθήνα και έτσι η μετακίνησή του στο τριφύλλι μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Ντραγκόφσκι θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

    Οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον Πολωνό διεθνή τερματοφύλακα με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς. Εφόσον, αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή θα παραμείνει στο τριφύλλι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

    Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να υποδεχτούν τον Πολωνό τερματοφύλακα με ένα ιδιαίτερο βίντεο, εμφανώς εμπνευσμένο από το όνομά του, το οποίο και ανέβασαν στους λογαριασμούς της ομάδας στα social media.

    Σε αυτό, λοιπόν, εμφανίζεται ένας… δράκος, ενώ συνοδεύεται από την λεζάντα «ο δράκος προσγειώθηκε»! Παράλληλα, αποκαλύπτεται και ότι ο αριθμός της φανέλας του Ντραγκόφσκι θα είναι το 69

    Δείτε το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
    :

    «Ήρθα για το πρωτάθλημα» οι πρώτες του δηλώσεις:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις», τόνισε.

    «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

    Ο Ντραγκόφσκι δεν δίστασε να μιλήσει ξεκάθαρα για νταμπλ. «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

    Τέλος, αναφορικά με την πράσινη απόχρωση που επέλεξε στα ρούχα του είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».