“Ο Μουρίνιο έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό”, γράφει δημοσίευμα – βόμβα της “Fotospor”

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα “Fotospor” ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, καταθέτοντάς του πρόταση. Ο Πορτογάλος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ζοζέ Μουρίνιο; Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η τουρκική ιστοσελίδα “fotosport.com” βάζοντας στο κάδρο τους “ερυθρόλευκους” για τον επόμενο προπονητικό σταθμό του Πορτογάλου τεχνικού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεκίνησε, αναφέροντας δημοσίευμα της “Corriere Dello Sport” που έκανε λόγο για πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον “Special One”.

Κάπου εκεί όμως ήρθε και η συνέχεια, με τον Τούρκο δημοσιογράφο να γράφει πως “ο Μουρίνιο δεν έχει λάβει τις προσφορές από ομάδες του υψηλότερο επιπέδου. Δεν υπάρχει Παρί Σεν Ζερμέν ή Ρεάλ. Υπάρχει η Φενέρμπαχτσε. Υπάρχει ο Ολυμπιακός και η Σαουδική Αραβία”, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την ιστορία ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Ρόμα, ωστόσο με βάση όσα αναφέρουν διάφορα ιταλικά δημοσιεύματα είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση στον σύλλογο, κάτι που φάνηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του.