Ο Μάκης Χάβος νέος προπονητής της Καλαμάτας

Άμεσα έδρασε η διοίκηση της μεσσηνιακής ΠΑΕ και ανακοίνωσε το νέο προπονητή της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάκη Χάβο που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Βοηθός του αναλαμβάνει ο Μπάμπης Μιχαϊλίδης και γυμναστής ο Γιώργος Αδάμ. Αύριο αναμένεται να συμφωνηθεί και ο νέος προπονητής.

Ο Χάβος με πολλά χρόνια στη Super League ήταν ο προπονητής που είχε το προφίλ και πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας να αναλάβει το φορτίο να φέρει σε πέρας το μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ο νέος προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας θα βρίσκεται αύριο στην Καλαμάτα και την Παρασκευή στις 15.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Αύριο αναμένεται στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα πιάσει αμέσως δουλειά, αφού πρώτα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Μάκης Χάβος έχει συνεργαστεί με Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Βέροια, Παναιτωλικό, ΑΕΛ Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία . Σε επίπεδο Β’ Εθνικής έχει απολογισμό 27 νίκες, 19 ισοπαλίες και επτά ήττες σε 53 ματς. Σε επίπεδο Super League μετράει πάνω από 200 παιχνίδια και έχει 64 νίκες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Μάκης Χάβος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Βοηθός του αναλαμβάνει ο Μπάμπης Μιχαϊλίδης και γυμναστής ο Γιώργος Αδάμ. Αύριο θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και την Παρασκευή στις 15.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Ο αποχαιρετισμός του Αμανατίδη

Αφού έλυσε το συμβόλαίο του με την ΠΑΕ Καλαμάτα, ο πρώην πια προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο μαζί με τους συνεργάτες του, λίγο πριν αναχωρήσουν από την μεσσηνιακή πόλη, για να αποχαιρετήσουν τους παίκτες.

Κατά τη συνομιλία του με τους παίκτες ο Περικλής Αμανατίδη δήλωσε, για πολλοστή φορά, πως πιστεύει στις δυνατότητές τους παροτρύνοντάς τον καθένα ξεχωριστά να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την προσπάθειά του. Αναφορικά με την δική του αποχώρηση, εξήγησε πως “αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο” και αποχώρησε ευχόμενος τα καλύτερα.

Αγωνιστικά, ο Χερόνιμο  Μπαράλες πιθανόν να είναι έτοιμος για το Σαββατιάτικο ματς (11/11, ώρα 15:00) με τον Τηλυκράτη (9ος στην βαθμολογία με 6 βαθμούς), ενώ σταδιακά θα πιάσουν δουλειά και οι δυο Ισπανοί Κάνιας και Αρίμπας.