Ο Ερντογάν συνεχίζει τις απειλές: Τώρα έχουμε το δικό μας πύραυλο Typhoon, αυτό είναι ένα μήνυμα κάπου

Σε νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην εκδήλωση “Blockchain Istanbul” που διοργάνωσε η Προεδρία του AKP στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπως γράφει το CNN Turk, αναφερόμενος στον βαλλιστικό πύραυλο που πρόσφατα δοκίμασε η Άγκυρα, έδωσε μήνυμα στην Ελλάδα και είπε: “Τώρα έχουμε το δικό μας Typhoon. Αυτό είναι ένα μήνυμα κάπου“.

Η δήλωση του Ερντογάν:

“Τώρα έχουμε τον πύραυλο “Typhoon”. Προσπαθούμε να το προχωρήσουμε αυτό ακόμη περισσότερο. Γινόμαστε όλο και πιο ισχυροί με τα συστήματα αεράμυνας, τους πυραύλους, τα τεθωρακισμένα οχήματα και σε πολλούς άλλους τομείς. Τώρα έχουμε τον Τυφώνα μας. Αυτά είναι ένα μήνυμα κάπου. Επιταχύνουμε το έργο μας με αυτόν τον ενθουσιασμό. Η έκκλησή μας ότι ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε, την οποία έχουμε εκφράσει σε πολλές πλατφόρμες, ιδίως από το βήμα του ΟΗΕ, είναι μια ένσταση που περιλαμβάνει τη δικαιοσύνη στην τεχνολογία.

Αυξήσαμε τις ετήσιες εξαγωγές προϊόντων της αμυντικής βιομηχανίας μας από 250 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η Τουρκία αύξησε τα έργα της αμυντικής βιομηχανίας από 62 σε περισσότερα από 750 έργα και τον προϋπολογισμό της από 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε 75 δισεκατομμύρια δολάρια”.