Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες, με το 10 στη φανέλα – Μία “ανάσα” από τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κασάμι (vid)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, με την Αλ Ραγιάν να ανακοινώνει ότι ο Κολομβιανός έμεινε ελεύθερος!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο, η Αλ Ραγιάν, ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού σούπερ σταρ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ανατρέπει τα δεδομένα. Και αυτό διότι αναφέρει ότι συμφώνησε να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή!

«Η Αλ Ραγιάν τερματίζει το συμβόλαιό της με τον Κολομβιανό επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χάμες Ροντρίγκες με κοινή συναίνεση μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Κατάρ. Η οποία προφανώς αλλάζει τα δεδομένα στη μετακίνηση του Χάμες στον Ολυμπιακό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εφόσον ισχύει, ο Ολυμπιακός αποκτά τον Χάμες Ροντρίγκες με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ενα σενάριο που μπαίνει για πρώτη φορά στο τραπέζι, και πάλι όμως όχι από τους Πειραιώτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τηρούν σιγή ιχθύος για την υπόθεση. Οι εξελίξεις αυτές αλλάζουν τίποτε στην ουσία της παρουσίας του Χάμες Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάμες Ροντρίγκες θα αμείβεται δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον Ολυμπιακό μετά τον Βρσάλικο και τον Μαρσέλο να προχωρά σε ακόμα μία μεγάλη κίνηση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των ερυθρόλευκων το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει μία τεράστια καριέρα με παρουσία σε Ρεάλ Μαδρίτης (125 συμμ. – 37 γκολ), Πόρτο (108 συμμ. – 32 γκολ), Μπάγερν (67 συμμ. – 15 γκολ), Μονακό (38 συμμ. – 10 γκολ) και Έβερτον (26 συμμ. – έξι γκολ) μεταξύ άλλων.

Οι Πειραιώτες προανήγγειλαν την επισημοποίηση του deal με μία ανάρτησή τους. Συγκεκριμένα, ανέβασαν μία ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο10 και την επιγραφή “Loading”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάμες Ροντρίγκες θα αμείβεται δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον Ολυμπιακό μετά τον Βρσάλικο και τον Μαρσέλο να προχωρά σε ακόμα μία μεγάλη κίνηση.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα VIDEO από την πρώτη ημέρα του Χάμες Ροντρίγκες με τα ερυθρόλευκα. Τις στιγμές της υπογραφής του συμβολαίου του, τις αγκαλιές με τον Μαρσέλο και φυσικά το σύνθημα των φίλων του Ολυμπιακού που φώναζαν εν ρυθμό το όνομά του.

Νωρίτερα ο Κολομβιανός μέσος με μια ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε τους φίλους των Πειραιωτών για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν.

Πολύ κοντά σε Ελαμπντελαουί και Κασάμι

Τι κι αν βρισκόμαστε στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου; Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει το παζλ στο ρόστερ του, καθώς βρίσκεται σε επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει άλλη μία δυνατή κίνηση των “ερυθρολεύκων”. Στην τελική ευθεία και η υπόθεση του Κασάμι.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μεταγραφικό πυρετό στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού στην Ελλάδα, με τους ερυθρόλευκους να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι δύο πλευρές βρίσκονται μία “ανάσα” από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τον 30χρονο Νορβηγό μπακ να επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια.

Την περσινή σεζόν ο Ελαμπντελαουί, με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, αγωνίστηκε συνολικά επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 έσκασαν δίπλα του πυροτεχνήματα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του μάτι, ο οποίος του προκάλεσε μόνιμα προβλήματα στην όρασή του και τον άφησε εκτός για κάποιο διάστημα.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για μια εξαετία, καταγράφοντας συνολικά 170 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 11 γκολ. Με τους Πειραιώτες πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων.

“Τελειώνει” και με τον Κασάμι

Όσο για τον Κασάμι, περιμένει τον Ολυμπιακό να τον καλέσει για να υπογράψει, καθώς ο παίκτης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην πειραϊκή ομάδα.

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Ο 30χρονος Ελβετός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Βασιλεία τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό, τόσο από τη θητεία του στην πειραϊκή ομάδα (2014-2016) όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ (2016-2017) και εξετάζονται μία έξτρα λύση στα χαφ.

Ο Κασάμι είναι περισσότερο 8άρι και έχει αγωνιστεί και ως 10άρι και εξτρέμ, ενώ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στην καριέρα του ως ανασταλτικός μέσος