Ολυμπιακός: Ο Τόμας Γουόκαπ ανανέωσε για άλλα 4 χρόνια, προσπαθώντας… να παραγγείλει χταπόδι (vid)

O Tόμας Γουόκαπ θα συνεχίσει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού και για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πρόκειται για μία άκομα εξαιρετικά σημαντική κίνηση, με τον Ολυμπιακό να δείχνει ότι πλέον ακολουθεί διαφορετική φιλοσοφία και ότι θέλει να χτίσει ένα σοβαρό οικοδόμημα για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Να σημειώσουμε δε ότι το αρχικό συμβόλαιο του Αμερικανού περιφερειακού θα έληγε την επόμενη σεζόν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το νέο deal με ένα ακόμα ευφάνταστο βίντεο, στο οποίο ο Γουόκαπ βρίσκεται σε μια παραλιακή ταβέρνα και προσπαθεί να προφέρει τη λέξη “χταπόδι” στα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν απογοητεύεται όμως καθώς έχει μπροστά του όλον τον χρόνο για να μάθει να μιλάει τη γλώσσα πολύ πολύ καλύτερα.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027! Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια».

Γουόκαπ: “Είναι σπίτι… Περαία μου”

Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει σπίτι του την Ελλάδα και δεν το κρύβει, αφού λίγο μετά τα ευχάριστα νέα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μιας φωτογραφία του με τα ερυθρόλευκα και γράφοντας στη λεζάντα “Είναι σπίτι… Περαία μου”, σε μισά αγγλικά και μισά ελληνικά.