Ολυμπιακός: Ο Καρβαγιάλ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, σύμφωνα με την A Bola

Σύμφωνα με την A Bola, ο Κάρλος Καρβαγιάλ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Κάρλος Καρβαγιάλ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την A Bola, ο 58χρονος Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Νωρίτερα το maisfutebol έφερε στο φως της δημοσιότητας τη διάρκεια του συμβολαίου του Καρβαγιάλ, το οποίο θα “τρέχει” μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι οριστικές ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό.

Το βιογραφικό του Καρβαγιάλ

Ο 58χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Επίσης, o Kάρλος Καρβαγιάλ είναι εξαιρετικός αναλυτής συχνά στην πορτογαλική τηλεόραση και έχει μεγάλο σεβασμός από τους συμπατριώτες του, χάρη στο έργο και το κύρος του όλα αυτά τα χρόνια στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο Καρβαγιάλ βρίσκεται στην Ελλάδα, σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση της τεχνικής του ηγεσίας, με τον Κάρλος Καρβαγιάλ να είναι προ των πυλών για να καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα A Bola ταξίδεψε στην Αθήνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμένει σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα καταλύει στο ξενοδοχείο Marriott μέχρι και την τελική έκβαση των συζητήσεων με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία, ο Καρβαγιάλ θα υπογράψει με τους Πειραιώτες μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.